MAART
Silvercup- Bekerwedstrijd Heren 1
Datum: vr 22 - za 23   20:00 - 23:00
Locatie: Veld 1
Memo: Vrijdagavond speelt ons Heren 1 weer een wedstrijd voor de bekercompetitie de KNHB "Silver Cup".
In de bekercompetitie spelen we tegen andere teams dan in de gebruikelijke competitie en anders dan in langdurige competitie gaat gewoon de winnaar van elke wedstrijd een ronde verder. Elke wedstrijd moet dus (evt. via shoot-outs) altijd een winnaar vaststellen.
In theorie kan dus aan het einde van de bekercompetitie een team uit de vierde klasse in de finale spelen tegen een hoofdklasseploeg. Laten we rekenen op de kraker Forescate vs Bloemendaal (de huidige nr.1 uit de hoofdklasse).
Om een stunt als dit mogelijk te maken is natuurlijk wel alle aanmoediging voor onze mannen nodig.
Ons Dames 1 is helaas vorige week door de 1e- klasser Zoetermeer uit de bekercompetitie weggespeeld.
Tot vrijdag !
Filmavond voor E/F jeugd
Datum: za 30   18:30 - 21:00
Locatie: Clubhuis,Laptop/beameropstelling !
APRIL
Vet-C lunch ivm afscheid Roos Cremer
Datum: di 2   10:30 - 13:00
Locatie: Clubhuis
Memo:
Basiscursus (trainer en coach)
Datum: vr 5   19:00 - 21:30
Basiscursus (trainer)
Datum: vr 12   19:00 - 21:30
Basiscursus (trainer)
Datum: vr 12   19:00 - 21:30
Basiscursus (coach)
Datum: ma 15   19:00 - 21:30
Locatie: Clubhuis,Laptop/beameropstelling !
Memo:
KNHB basisopleiding ‘training geven en coachen’
Datum: di 30   18:00 - 23:00
Locatie: Bestuurskamer,Clubhuis,Laptop/beameropstelling !,Veld 1,Veld 2
Memo: De KNHB biedt als ondersteuning naar verenigingen een basisopleiding ‘training geven en coachen’ aan. We hebben ons als club ingeschreven en willen jullie uitnodigen hieraan deel te nemen.
De definitieve data moeten nog worden gepland /afgestemd maar om alvast plekken te kunnen vergeven is fictief deze datum gepland.

De workshops bestaan uit een gezamenlijke workshop voor trainers & coaches en elk één aparte werkshop. De workshops duren 2,5 uur en vinden 's avonds op Forescate plaats.
Voor de workshops geldt dat er minimaal 20 deelnemers en maximaal 60 deelnemers aanwezig kunnen zijn.
Om het certificaat voor de basisopleiding te behalen dient een deelnemer dus workshop 1 + 2 (trainers) te hebben bijgewoond of workshop 1 + 2 (coaches)
JUNI
Forescate Familie Hockey Toernooi
Datum: za 22   18:00 - 23:00
Locatie: Clubhuis,Veld 1,Veld 2,Veld 3,Veld 4
SEPTEMBER
Hapdag bitjes vrijdag 6 sept.
Datum: vr 6   18:00 - 21:00
Locatie: Clubhuis