FEBRUARI
Watervelden beperkt bruikbaar ivm algenprimer
Datum: vr 28   09:00 - 23:00
Locatie: Veld 1,Veld 2,Veld 3,Veld 4
Memo: Vandaag zijn onze velden (en met name de watervelden) beperkt bruikbaar ivm het opbrengen van chemische primer in het kader van algenbestrijding
MAART
Bitjes happen
Datum: vr 6   18:00 - 23:00
Locatie: Clubhuis
Veldenreiniging watervelden
Datum: ma 9 - wo 11   08:30 - 23:00
Locatie: Veld 1,Veld 2
Memo: Als het weer het toelaat zullen maandag 9 en dinsdag 10 maart onze watervelden beperkt bruikbaar zijn in verband met een intensieve dieptereiniging van de velden.
Als het goed is zijn de velden daarna weer brandschoon en algenvrij.
We proberen natuurlijk zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, maar (onder andere afhankelijk van het weer) kunnen de werkzaamheden ook verschoven worden of uitlopen.
Vanwege de werkploegen en hun materieel zal het complex overdag ook niet toegankelijk zijn buiten de vastgestelde trainingen.
  Omdat uitlopen van werkzaamheden natuurlijk pas op het allerlaatste moment zal blijken is het niet mogelijk om daar ruim vooraf over te communiceren, dus houdt de site daarover die dagen goed in de gaten. Het kan zijn dat die middagen trainingen vervallen of moeten worden samengevoegd op een veld.
JUNI
FFHT