MAART
Zen meditatie (ONLINE) 4/3
Datum: do 4   20:00 - 21:00
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Forescate biedt de seniorenleden graag een alternatief (sport)programma aan, bestaande uit een aantal online- en offline activiteiten.
Op 4 Maart staat "Zen meditatie" gepland, ONLINE van 20.00 tot 21.00. Deze workshop zal worden gegeven door Marleen Cremers.

Voor het inloggen van deze zoommeting kunt u onderstaande link gebruiken.

Meeting ID: 948 2396 3897 Passcode: 816123

Inschrijving:
Voor alle doordeweekse online-activiteiten kun je je eenvoudig inschrijven via de Forescate-site (na inloggen) door een simpele muisklik op "aanmelden” bij het betreffende evenement. Houd rekening met de bij het evenement vermeldde uiterlijke inschrijfdatum. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een link om in te loggen. Zie de site voor een actueel overzicht van de tijden.
De online activiteiten zijn beschikbaar voor spelende senioren leden, de organisatie en 18+ coaches/trainers. Bij voldoende ruimte zullen we de activiteit ook open stellen voor ouders van onze jeugdleden met een eigen inschrijfmogelijkheid via de Forescate-site na inloggen met de inloggegevens van je zoon of dochter.
Fietspuzzeltocht
Datum: zo 7   10:00 - 18:00
Locatie: Clubhuis,Online
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Op 7 Maart staat een "Fietspuzzeltocht" gepland, individueel of voor hele gezin (Corona-proof).

Inschrijving:
Voor alle activiteiten kun je je eenvoudig inschrijven via de Forescate-site (na inloggen) door een simpele muisklik op "aanmelden” bij het betreffende evenement. Houd rekening met de bij het evenement vermeldde uiterlijke inschrijfdatum. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een link.
Zie de site voor een actueel overzicht van de tijden.

Total body home work-out, (ONLINE) 9/3
Datum: di 9   19:30 - 20:30
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Op 9 Maart staat alweer de 3e  "Total body home work-out" gepland, ONLINE van 19.30 tot 20.30. Deze work-out zal worden gegeven door Paco de Roode.

Inschrijving:
Voor alle online-activiteiten kun je je eenvoudig inschrijven via de Forescate-site (na inloggen) door een simpele muisklik op "aanmelden” bij het betreffende evenement. Houd rekening met de bij het evenement vermeldde uiterlijke inschrijfdatum. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een link om in te loggen. Zie de site voor een actueel overzicht van de tijden.
In- & ontspannen: in balans met Yoga (ONLINE) 11/3
Datum: do 11   20:00 - 21:00
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Op 11 Maart staat  "In- & ontspannen: in balans met Yoga" gepland, ONLINE van 20.00 tot 21.00. Deze workshop zal worden gegeven door Corinne Broeder.

Pilates, (ONLINE) 15/3
Datum: ma 15   20:00 - 21:00
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Op 15 Maart staat "Pilates" gepland, ONLINE van 20.00 tot 21.00. Deze workshop zal worden gegeven door Petra Morshuis.

Total body home work-out, (ONLINE) 17/3
Datum: wo 17   20:00 - 21:00
Memo: Lang genoeg stil gezeten!
Op 17 Maart staat de laatste "Total body home work-out" gepland, ONLINE van 20.00 tot 21.00. Deze work-out zal worden gegeven door Franklin Lopes.

Tennis voor hockeyers 20-21/3
Datum: za 20 - zo 21   14:30 - 17:30
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo: Tennis

Lang genoeg stil gezeten!
Op 20 en 21 Maart staat de mogelijkheid voor tennissen op de banen van Tennisvereniging Forescate (bij station) gepland.

Inschrijven
Wil je je inschrijven voor de tennis (27, 28 februari, 20 en 21 maart) dan kun je je aanmelden via een mail naar [email protected] Je kunt je voorkeur aangeven voor een dag en 1 van de volgende tijdsblokken:

14:30 – 15:15
15:15 – 16:00
16:00 – 16:45
16:45 – 17:30

Leontien kijkt wat er beschikbaar is en reageert in volgorde van binnenkomst mail wat er mogelijk is.

Aanvullende regels m.b.t. de tennis:

· Alleen beschikbaar voor spelende senioren leden van Forescate
· Maximaal 2 personen per baan
· 5 minuten voor aanvangstijd het terrein op
· Na afloop terrein direct verlaten
· Zelf tennisracket meenemen
· Draag geen sportschoenen met noppen
· Er liggen leenballen op de tennisbaan
· Neem zelf een bidon mee

Per koppel mag je 1 keer in het weekend reserveren, om iedereen zoveel mogelijk de kans te geven om een keer te tennissen.