zat 19 okt - zon 20 okt - zat 26 okt - zon 27 okt - zat 2 nov - zon 3 nov - zat 9 nov - zon 10 nov

19 oktober | Junioren ABCDEF

MF1  MHC Forescate MF5       08:45 3 Polytan London  info
MF5  MHC Forescate MF1       08:45 3 Polytan London  info

JF1  MHC Forescate JF3       09:30 3 Polytan London  info
JF3  MHC Forescate JF1       09:30 3 Polytan London  info

Jongens 8E1  MHC Forescate JE2       10:00 Veld 4  info
Jongens 8E2  MHC Forescate E1 - E3       10:00 Veld 4  info
Jongens 8E3  MHC Forescate E1 - E2       10:00   info

19 oktober | Overig

Sproeien normaal Prog. starten uiterlijk op hier genoemde tijd maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !