zat 21 okt - zon 22 okt - zat 28 okt - zon 29 okt - zat 4 nov - zon 5 nov - zat 11 nov - zon 12 nov

27 augustus | Senioren

Dames 1  HC Schiedam D2       11:00 Veld 1 RIO  info
Oefenwedstrijd
Dames II  L.S.C. ALECTO D4       10:30 Veld 3 Londen  info
Oefenwedstrijd Forescate D2 - Alecto D4
Dames III  V.M.H.C. CARTOUCHE D3       13:00 Veld 2 Tokyo  info

Heren 1  Rijswijksche Hockey Club       12:45 Veld 1 RIO  info
Oefenwedstrijd Forescate H1 - Rijswijk H1
Heren II  !Oefenwedstrijd VetA       11:00 Veld 2 Tokyo  info
Oefenwedstrijd Forescate Heren 2 - Forescate VetA

27 augustus | Overig

Reservering 1,5 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering fotos D1 H1       09:15 Veld 1 RIO  info
Fotosessies D1 H1
Reservering 1,5 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Foto D1 H1       09:00 Veld 2 Tokyo  info
Fotosessies D1 H1
Sproei-Pauze  !Reservering       10:45 Veld 1 RIO  info
"extra programma toegestaan. Sproeien tijdig starten maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       12:30 Veld 1 RIO  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 Veld 2 Tokyo  info
Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       08:45 Veld 2 Tokyo  info
Sproeien afhankelijk van wedstrijdplanning maar uiterlijk op 9.15. Daarna niet meer starten ! NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       09:00 Veld 1 RIO  info
Sproeien afhankelijk van wedstrijdplanning maar uiterlijk op 9.30. Daarna niet meer starten ! NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       10:30 Veld 2 Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:30 Veld 2 Tokyo  info