zat 19 okt - zon 20 okt - zat 26 okt - zon 27 okt - zat 2 nov - zon 3 nov - zat 9 nov - zon 10 nov

13 oktober | Senioren

Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:30 1 Polytan Rio  info

13 oktober | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3