zat 23 nov - zon 24 nov - zat 30 nov - zon 1 dec - zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb

20 oktober | Senioren

Heren 1 3428  HC Etten-Leur H1       4 uit -   info

20 oktober | Overig

20 oktober | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3