zat 19 okt - zon 20 okt - zat 26 okt - zon 27 okt - zat 2 nov - zon 3 nov - zat 9 nov - zon 10 nov

26 oktober | Junioren ABCDEF

Meisjes 8E1  Craeyenhout       09:00 Veld 4  info
drieluik CraeYenhout - Roomburg

Meisjes C1  LOHC MC1       11:00 1 Polytan Rio  info

MF1  MHC Forescate MF4       08:45 3 Polytan London  info
MF4  MHC Forescate MF1       08:45 3 Polytan London  info

Jongens 8E1  !Oefenwedstrijd       10:00 Veld 4  info

26 oktober | Overig

Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproeien normaal Prog. starten uiterlijk op hier genoemde tijd maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       10:45 1 Polytan Rio  info