zat 23 nov - zon 24 nov - zat 30 nov - zon 1 dec - zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb

10 november | Senioren

Dames 1 4388  G.H.C. RAPID D1       2 uit -   info
Dames 2 14548  HDS D2 (O)       2 1 Polytan Rio  info
Arbitrage: Heren 3
Dames 3 14543  Groen-Geel D10       0 uit -   info
Dames 4 14547  Craeyenhout D6       0 3 Polytan London  info
Arbitrage: Dames 5 (Dj1)
Dames 5 (Dj1) 15988  Wateringse veld DJ1 (O)       7 3 Polytan London  info
Arbitrage: Dames 4

Dames A 4262  U.H.C.QUI VIVE DA       6 2 Polytan Tokyo  info
Dames B 18229  R.H.V. Leonidas DB       0 1 Polytan Rio  info

Heren 1 4175  HC De IJssel H1       4 uit -   info
Heren 2 12599  DSHC H7       4 uit -   info
Heren 3 13609  Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs HJ1       0 2 Polytan Tokyo  info
Arbitrage: Dames 2

Veteranen A 16857  De Kieviten HB       1 uit -   info
Veteranen B 16855  V.M.H.C. CARTOUCHE HG       3 1 Polytan Rio  info

10 november | Overig

Sproei-Pauze  !Reservering       10:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       10:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:30 1 Polytan Rio  info

10 november | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3