zon 16 jun - zon 23 jun - zon 7 jul

15 juni | Junioren ABCDEF

Meisjes 6E06  De Kieviten JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Kieviten, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Meisjes 6E07  MHC Forescate JJD       10:00   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Forescate. (letop: hele dag bardiensten voor ouders uit Forescateteams).
Meisjes 6E08  L.S.C. ALECTO JJD       n.n.b uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Alecto, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Meisjes 6E09  HGC JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op HGC, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Meisjes 8E1  hdm JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op HDM, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Meisjes 8E2  Rijswijksche Hockey Club JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Rijswijk, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Meisjes 8E3  MHC Forescate JJD       10:00   info
Meisjes 8E4  MHC Forescate JJD       10:00   info
Meisjes 8E5  hdm JJD       00:00 uit -   info

MF1  L.S.C. ALECTO JJD       00:00 uit -   info
MF2  Hockeyclub Alkemade JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Alkemade, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
MF3  Klein Zwitserland JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op KZ, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
MF4  MHC Forescate JJD       10:00   info
MF5  LOHC JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op LOHC, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
MF6  Leidse Hockey Club Roomburg JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Roomburg, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.

JF1  LOHC JJD       00:00 uit -   info
JF2  LOHC JJD       00:00 uit -   info
JF3  L.S.C. ALECTO JJD       00:00 uit -   info
JF4  Hockey Club Rotterdam JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Roterdam, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.

Jongens 6E4  HGC JJD       00:00 uit -   info
Jongens 6E5  HC Schiedam JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Schiedam, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Jongens 6E6  HCRB JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op HCRB, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Jongens 6E7  D.H.C. Hudito JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Hudito, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Jongens 8E1  De Kieviten JJD       00:00 uit -   info
Jongens 8E2  HC Waddinxveen JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op Waddinxveen, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.
Jongens 8E3  HDS JJD       00:00 uit -   info
Jongste Jeugd Dag (competitiedag) gehele dag op HDS, speeltijd-informatie volgt later via organisatie.

15 juni | Overig

Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       09:00 1 Polytan Rio  info
Jongste jeugd dag op Forescate tot 17.00 alle velden en ruimtes bezet
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       09:00 2 Polytan Tokyo  info
Jongste jeugd dag op Forescate tot 17.00 alle velden en ruimtes bezet
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       09:00 3 Polytan London  info
Jongste jeugd dag op Forescate tot 17.00 alle velden en ruimtes bezet
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       09:00 Veld 4  info
Jongste jeugd dag op Forescate tot 17.00 alle velden en ruimtes bezet
Sproei-Pauze  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       12:00 1 Polytan Rio  info
Sproeien starten op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering Jongste Jeugd dag op Forescate       12:15 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       08:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       17:00 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       17:00 1 Polytan Rio  info