zat 21 sep - zon 22 sep - zat 28 sep - zon 29 sep - zat 5 okt - zon 6 okt - zat 12 okt - zon 13 okt

29 augustus | Junioren ABCDEF

Jongens C1  HV Victoria JC2       n.n.b   info
Oefenwedstrijd JC1 - Victoria JC2

29 augustus | Overig

Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       08:30 2 Polytan Tokyo  info
Zomersportkamp Voorschoten vandaag op Forescate. Clubhuis en kleedkamers tot 16.30 niet of slechts beperkt na afstemming beschikbaar.
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       12:30 3 Polytan London  info
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       12:30 2 Polytan Tokyo  info
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       08:30 3 Polytan London  info