zon 26 jan - zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb - zat 15 feb - zon 16 feb - zat 22 feb

29 augustus | Junioren ABCDEF

Jongens C1  HV Victoria JC2       n.n.b   info
Oefenwedstrijd JC1 - Victoria JC2

29 augustus | Overig

Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       08:30 2 Polytan Tokyo  info
Zomersportkamp Voorschoten vandaag op Forescate. Clubhuis en kleedkamers tot 16.30 niet of slechts beperkt na afstemming beschikbaar.
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       12:30 3 Polytan London  info
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       12:30 2 Polytan Tokyo  info
Reservering 4 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Zomersportkamp BvdT       08:30 3 Polytan London  info