zat 11 apr - zon 12 apr - zat 18 apr - zon 19 apr - zat 25 apr - zon 26 apr - zat 2 mei - zon 3 mei

5 april | Overig

Sproei-Pauze  !Reservering       10:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       09:00 2 Polytan Tokyo  info

5 april | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3