zat 11 jul - zon 12 jul - zat 18 jul - zon 19 jul - zon 26 jul - zat 22 aug - zat 29 aug - zon 30 aug

20 juni | Overig

Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugddag 2020       09:00 3 Polytan London  info
Landelijke Jongste Jeugd competitiedag voor F- en E-Jeugd. Velden 1,2,3 en 4. Tijd: 9.30-17.00
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugddag 2020       09:00 Veld 4  info
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugddag 2020       09:00 1 Polytan Rio  info
Reservering hele dag Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Jongste Jeugddag 2020       09:00 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       08:30 1 Polytan Rio  info
Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproeien normaal Prog. starten uiterlijk op hier genoemde tijd maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       08:45 2 Polytan Tokyo  info
Sproeien normaal Prog.starten uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !