zat 15 aug - zat 29 aug - zon 30 aug

12 juli | Junioren ABCDEF

Meisjes 6E3  !Oefenwedstrijd       14:30 3 Polytan London  info
onder voorbehoud van mogelijkheid van aanwezigheid van een Corona coördinator!

12 juli | Senioren

Veteranen B  HV Bleiswijk HA       13:00 1 Polytan Rio  info
Beide teams leveren een eigen COVID- toezichthouder.

12 juli | Overig

12 juli | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30