zon 31 jan - zon 14 feb - zon 28 feb - zat 6 mrt - zon 7 mrt - zon 14 mrt - zat 20 mrt - zon 21 mrt

29 augustus | Junioren ABCDEF

Meisjes 8E1  !Oefenwedstrijd M8E2       13:20 Veld 4  info
oefenwedstrijd M8E2. Beide teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes 8E2  !Oefenwedstrijd M8E1       13:20 Veld 4  info
Oefenwedstrijd M8E1.Beide teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).

Meisjes A1 7609  MHCHBS MA1       2 uit -   info
Beide teams leveren een eigen COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes A2  MHC Voorhout MA1       16:00 uit -   info
Oefenwedstrijd. Beide teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes A3  L.S.C. ALECTO MA2       15:45 uit -   info
drieluik @ALECTO ALECTO MA2 X LOHC MA3 X FORESCATE MA3 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes A4  MHC Voorhout MA4       15:20 2 Polytan Tokyo  info
oefenwedstrijd.Beide teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes A5  LOHC MA5       15:05 uit -   info
oefenwedstrijd. Beide teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).

Meisjes B1  LOHC MB2       15:50 uit -   info
Meisjes B2  De Kieviten MB1       12:35 uit -   info
Meisjes B3  L.S.C. ALECTO MB2       12:10 uit -   info
Meisjes B4  Leidse Hockey Club Roomburg MB2       14:50 3 Polytan London  info
Meisjes B5  De Kieviten MB2       14:20 uit -   info
Meisjes B6  Leidse Hockey Club Roomburg MB6       11:40 Veld 4  info

Meisjes C1  Noordwijk MC1       12:10 1 Polytan Rio  info
Meisjes C2  MHC Voorhout MC1       11:40 3 Polytan London  info
Meisjes C3  LOHC MC4       13:30 2 Polytan Tokyo  info
Meisjes C4  L.S.C. ALECTO MC3       12:30 uit -   info
Meisjes C5  Leidse Hockey Club Roomburg MC4       08:15 Veld 4  info
Meisjes C6  Leidse Hockey Club Roomburg MC5       09:55 Veld 4  info
Meisjes C7  LOHC MC10       09:55 uit -   info
oefen DRIELUIK @LOHC LOHC MC10 - Foresc. MC7 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Meisjes C7  LOHC MC9       10:35 uit -   info
oefen DRIELUIK @LOHC LOHC MC9 x Forescate MC7 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).

Meisjes D1  LOHC MD3       08:45 uit -   info
Meisjes D2  De Kieviten MD2       09:45 uit -   info
Meisjes D3  LOHC MD5       08:30 2 Polytan Tokyo  info
Meisjes D4  L.S.C. ALECTO MD6       14:15 uit -   info
Meisjes D5  LOHC MD9       08:20 3 Polytan London  info

Jongens A1 6817  Alkmaarsche M.H.C. JA1       0 1 Polytan Rio  info
Beide teams leveren een eigen COVID- toezichthouder (zie sitebericht). Scheidsrechters: Ton de Kleijn
Jongens A2  LOHC JA2       17:30 uit -   info
Drieluik @ LOHC x Rotterdam JA2 (17:30) x LOHC JA2 (18:15) Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Jongens A3  LOHC JA4       14:00 1 Polytan Rio  info

Jongens B1  Leidse Hockey Club Roomburg JB2       10:20 1 Polytan Rio  info
Jongens B2  HC Ypenburg JB2       11:55 2 Polytan Tokyo  info
Jongens B3  L.S.C. ALECTO JB2       15:45 uit -   info
drieluik @ ALECTO ALECTO JB2 X LOHC JB4 X FORESCATE JB3 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).

Jongens C1  LOHC JC2       08:30 1 Polytan Rio  info
Jongens C2  L.S.C. ALECTO JC2       14:00 uit -   info
Jongens C3  De Kieviten JC2       13:15 3 Polytan London  info
DRIELUIK: Foresc. JC3 x Kieviten JC2 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).
Jongens C3  Noordwijk JC2       14:50 Veld 4  info
DRIELUIK: Foresc JC3 x Noordwijk JC2 Teams leveren een eigen SCHEIDSRECHTER en COVID- toezichthouder (zie sitebericht).

Jongens D1  L.S.C. ALECTO JD2       11:15 uit -   info
Jongens D2  De Kieviten JD1       11:00 uit -   info