zat 2 jul - zat 20 aug - zon 28 aug

18 juni | Junioren ABCDEF

Meisjes 6E1  HDS Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op HDS.
Meisjes 6E2  LOHC Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
Meisjes 6E3  Craeyenhout Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op Craeyenhout.
Meisjes 6E4  LOHC Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
Meisjes 6E5  Craeyenhout Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
Meisjes 8E1  Mixed Hockeyclub Zoetermeer Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op Zoetermeer.
Meisjes 8E2  Mixed Hockeyclub Zoetermeer Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
Meisjes 8E3  LOHC Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op LOHC.
Meisjes 8E4  R.H.V. Leonidas Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op Leonidas.

MF1  HC De IJssel Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op Ijssel.
MF2  !Reservering Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b   info
De landelijke Jongste JeugdDag 2022, (voor alle F, E6 en E8 teams) op verschillende locaties in ons district. Jullie team is ingedeeld op Forescate.
MF3  !Reservering Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b   info
MF4  !Reservering Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b   info
MF5  HC De IJssel Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b uit -   info
MF6  !Reservering Landelijke Jongste Jeugddag 2022       n.n.b   info