zat 22 feb - zon 23 feb - zat 29 feb - zon 1 mrt - zat 7 mrt - zon 8 mrt - zat 14 mrt - zon 15 mrt

5 april | Junioren ABCDEF

Meisjes D8 (BSN) 57506  Leidse Hockey Club Roomburg MD5       09:00 uit -   info

5 april | Senioren

Sproei-Pauze  !Reservering       12:30 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:30 1 Polytan Rio  info

5 april | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3