zat 22 feb - zon 23 feb - zat 29 feb - zon 1 mrt - zat 7 mrt - zon 8 mrt - zat 14 mrt - zon 15 mrt

10 mei | Senioren

Dames 1 7504  HC De IJssel D1       n.n.b   info
Dames 2 15187  L.S.C. ALECTO D4       n.n.b uit -   info
Dames 3 15161  R.H.V. Leonidas D19       n.n.b   info
Dames 4 15183  Klein Zwitserland D4       n.n.b uit -   info
Dames 5 (Dj1) 51169  Thor DJ2       14:30 uit -   info

Dames A 7377  MHC Alliance DA       n.n.b uit -   info
Dames B 18266  LOHC DC       n.n.b   info

Heren 1 8044  HC De IJssel H1       n.n.b   info
Heren 2 11788  HC Pijnacker H4       n.n.b   info
Heren 3 50375  Noordwijk HJ1       16:15 uit -   info
Let op: Uittenue mee!

Veteranen A 17050  hdm HD       n.n.b   info
Veteranen B 17059  HC Ypenburg HC       12:45 uit -   info

10 mei | Overig

10 mei | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3