zat 22 feb - zon 23 feb - zat 29 feb - zon 1 mrt - zat 7 mrt - zon 8 mrt - zat 14 mrt - zon 15 mrt

17 mei | Senioren

Dames 1 7908  De Kieviten D1       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Dames 2 15258  HC Pijnacker D2       n.n.b   info
Dames 3 15260  HC Schiedam D9       n.n.b uit -   info
Dames 4 19196  Leidse Hockey Club Roomburg D9       n.n.b   info
Dames 5 (Dj1) 51217  MHV Evergreen DJ1       n.n.b   info

Dames A 7722  Klein Zwitserland DB       n.n.b   info
Dames B 18269  HC Schiedam DB       n.n.b uit -   info

Heren 1 8565  DSHC H1       n.n.b uit -   info
Heren 2 12400  Groen-Geel H7       n.n.b uit -   info
Heren 3 50390  HV Victoria HJ3       n.n.b   info

Veteranen A 17070  V.M.H.C. CARTOUCHE HC       n.n.b uit -   info
Veteranen B 17085  HC Pijnacker HB       n.n.b   info

17 mei | Overig

17 mei | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3