zat 22 feb - zon 23 feb - zat 29 feb - zon 1 mrt - zat 7 mrt - zon 8 mrt - zat 14 mrt - zon 15 mrt

7 juni | Senioren

Dames 1 8427  Dordrechtse Mixed Hockey Club D1       n.n.b uit -   info
Dames 2 15389  Groen-Geel D4       n.n.b   info
Dames 3 15370  R.H.V. Leonidas D18       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Dames 4 15388  Groen-Geel D12       n.n.b   info
Dames 5 (Dj1) 51341  V.M.H.C. CARTOUCHE DJ1       n.n.b   info

Dames A 8646  HC Bloemendaal DB       n.n.b uit -   info
Dames B 18277  hdm DE       n.n.b uit -   info

Heren 2 12065  R.G.H.C. Tempo '34 H2       n.n.b uit -   info
Heren 3 50426  Dopie HJ4       n.n.b   info

Veteranen A 17126  Rijswijksche Hockey Club HA       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Veteranen B 17128  HC Nieuwkoop HA       n.n.b   info

7 juni | Overig

7 juni | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3