Nieuwe sponsor in beeld: BijDeHand Begeleiding
MHC Forescate heeft er een groot aantal nieuwe sponsoren bij gekregen. Ook BijDeHand Begeleiding is per seizoen 2016/2017 verbonden aan de club. BijDeHand is bordsponsor van Forescate voor een periode van 3 jaar, langs veld 1 is een bord geplaatst. 
 
Dankzij de bijdragen van onze sponsoren zijn we elk seizoen weer in staat om te investeren in de club en de voorzieningen voor onze 1250 leden. Het is dan ook prachtig te zien dat onze sponsoren voor meerdere jaren de samenwerking aangaan.
 
Meer over onze sponsor:

www.bijdehandbegeleiding.nl

BijDeHand Begeleiding is een jonge, professionele onderneming met een flexibele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken mensen. De dagelijkse leiding is in handen van een orthopedagoge en een kinder- en jeugdpsychologe, die garant staan voor de kwaliteit van de geboden begeleiding en/of zorg.
Huiswerkbegeleiding
Iedere schooldag kunnen leerlingen bij ons terecht. In een rustige, stimulerende omgeving, geven onze psychologen en orthopedagogen gerichte begeleiding bij het aanbrengen van structuur in het maken van huiswerk en een juiste planning.
Bijles
BijDeHand Begeleiding biedt ondersteuning bij gerichte vakinhoudelijke vragen. De bijlessen worden gegeven door ervaren docenten en studenten die specifieke vakkennis koppelen aan didactische vaardigheden en een grote dosis enthousiasme.
Remedial teaching
Voor het aanpakken van leer- en leesproblemen of specifieke achterstanden wordt gerichte, individuele hulp geboden. Samen met een ervaren remedial teacher, wordt in overleg met u en eventueel school een op maat gemaakt handelingsplan gemaakt.
Trainingen
Ook voor het volgen van trainingen kunt u bij BijDeHand Begeleiding terecht. Hierbij kan gedacht worden aan het volgen van onder andere een faalangstreductie training, een examentraining en een training gericht op het leren presenteren.
Examentraining
Bij BijDeHand Begeleiding geven wij individuele examentrainingen. ​
Onderzoek
Binnen BijDeHand Begeleiding is het mogelijk onderzoek te laten doen naar specifieke leerproblematiek. Hierbij kan gedacht worden aan onderzoek naar intelligentie, dyslexie en dyscalculie.
 
 

terug naar vorige scherm