FORESCATE WINNAAR CLUBTRIBUNE BIJ EK !!

MHC Forescate is de grote winnaar geworden van de EK-actie van de Rabobank en won 200 toegangskaarten voor zondag 27 augustus, de slotdag van het EK met als spektakelstuk de herenfinale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

 

De Rabo EuroHockey Championships wordt van 18 t/m 27 augustus 2017 gespeeld in Amsterdam.
De Rabobank is Hoofdsponsor van de KNHB, maar als bank ook zeer betrokken bij maatschappelijke projecten en gaf de hockeyclubs daarom de gelegenheid om hun eigen maatschappelijke projecten in te sturen en zo kans te maken op een speeldag lang een eigen clubtribune in het Wagener Stadion tijdens het EK.
Tien inzenders wonnen een dagprijs en twee van die clubs wonnen een finaledag in het weekeinde. De Graspiepers uit Drachten is aanwezig op zaterdag 26 augustus als onder meer de damesfinale wordt gespeeld.
Forescate was de eindwinnaar en kreeg 200 toegangskaarten voor de finalezondag bij de heren. We nemen plaats op een speciaal voor ons gereserveerde tribune waarbij Forescate en de Rabobank Den Haag centraal staan.

 

Het bestuur heeft bepaald, dat onze clubvrijwilligers van afgelopen seizoen een voorkeurspositie krijgen met betrekking tot de verdeling van de 200 toegangsbewijzen. Dit zijn de vrijwilligers die dagelijks/wekelijks zorgen dat de club functioneert, dat onze leden kunnen trainen en wedstrijden spelen en dat onze faciliteiten op en top verzorgd zijn. Het is dus een "dank jullie wel”-gebaar naar de vrijwilligers, die de kurk zijn waarop onze club drijft.

Voor 14 jeugdspelers van Forescate (van 6-10 jaar) wordt het helemaal een bijzondere dag, want zij gaan mee het veld op als "player escorts” bij de herenfinale. Tijdens de finaledag wordt de winnaarsvideo van Forescate op de aanwezige schermen getoond. Ook de billboards in het stadion verwijzen naar deze actie, de Rabobank en Forescate. De Rabobank zorgt dat de tweehonderd gasten van Forescate met de bus worden opgehaald én weggebracht en ook voor consumptiebonnen ter plekke wordt gezorgd.

 

Forescate, dat al jaren tal van maatschappelijke activiteiten organiseert en faciliteert, won vanwege de gedreven wijze waarop de pilot ‘Sportclub als Buurthuis van de Toekomst’ wordt vorm gegeven en de activiteiten die in dit kader worden georganiseerd. Al met al een fantastische beloning voor onze inspanningen om ook buiten het hockey een meerwaarde te zijn voor onze buurt en naaste omgeving. Forescate staat er goed op en deze schitterende beloning van de Rabobank bewijst dat nog maar eens.

 

Meer specifieke informatie over de kaartverdeling en de aanmeldingsprocedure volgt in een later stadium.

 

De Rabobank heeft in afgelopen week het winnaarsfilmpje gemaakt bij Forescate dat ook te zien is door HIER te klikken.


voor geval de link onverhoopt niet werkt hier de complete URL: https://youtu.be/F09YPoUo4eQ

Alle andere inzenders zijn te zien via de Rabo-site: https://sites.rabobank.nl/jouwclubtribune/modules/product/actiesites/homepage/default/?ItemId=5275&OriginalItemId=5273


 

We zijn blij met deze toekenning en trots op onze vrijwilligers,
en zien jullie graag op 27 augustus !


Bestuur MHC Forescate
 
 

terug naar vorige scherm