Shoot-out clubkampioenschappen zondag 15 april

Ook dit jaar is er weer een het landelijke Nederlands Kampioenschap Shoot-Out voor jeugd tot en met 16 jaar !
(Let op: de deelnemers mogen op 24 juni 2018, de finaledag, nog geen 17 jaar oud zijn).

De KNHB organiseert ook dit jaar weer dit toernooi, met voorrondes op de clubs, een regionaal districtskampioenschap en een landelijke finaledag.

Op zondag 15 april vindt op Forescate de jaarlijkse voorronde voor de landelijke shoot out competitie plaats.

Shoot-outs geven iedereen een eerlijke kans om uit te blinken en zijn voor keepers en spelers ook goed te oefenen. Het is een combinatie van concentratie, balgevoel en een goed plan en dus niet afhankelijk van het team waarin je speelt !
Uit vorige jaren weten we hoe gezellig en spannend een shoot-out dag is.

We hebben zoals altijd een ochtendprogramma met alle shoot-outs voor de E en D- jeugd vanaf 10.00 op veld 4.

In de middag begint dan vanaf 13.00 het programma voor de C, B en A-jeugd op veld 3.
De winnaars van het ochtendprogramma (keepers en spelers) stromen dan ook in die shoot-outs in.

AANMELDEN:
De spelers en keepers kunnen zich met een druk op de knop heel eenvoudig opgeven via website (na inloggen met persoonlijke code). Doe dat wel UITERLIJK dinsdag 10 april  zodat we tijdig kunnen plannen !
Na 10 april zal aanmelden niet meer mogelijk zijn.

Opgeven is mogelijk via de inlog op de website, (klik HIER voor direct inschrijven)!
Keepers aub even in opmerkingenveld aangeven dat je je als keeper aanmeld !

KLIK HIER voor meer informatie over het proces van aanmelden via de site.

• Clubkampioenschappen: Per organiserende club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor de districtskampioenschappen geplaatst. De Forescate NK voorronde is op zondag 15 april  !

• Districtkampioenschappen: Hier strijden alle clubkampioenen om de districtsbekers en een plaats voor de finaledag.

Uit de clubkampioenen worden vervolgens de beste spelers en keepers geplaatst voor de landelijke finaledag.
Het aantal kinderen dat per district doorgaat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor ons district zijn de districtskampioenschappen op 20 mei, vanaf 10.00 uur in Pijnacker.

• De landelijke finaledag is op 24 juni 2017, locatie Hockeyclub Zwart Wit in Breda.

Op de finaledag zijn prachtige prijzen te winnen. De winnende jongen, meisje, keeper en keepster ontvangen sowieso een KNHB clinic voor hun team. Daarnaast zijn er aanvullende persoonlijke prijzen, die later dit jaar bekend zulen worden gemaakt.

Om een idee te geven van het verloop van een shoot-out ronde geven we jullie alvast een paar voorbeelden via een paar links die je kunt aanklikken:

Link:  https://youtu.be/vzpmwdOWGsc  (WK den Haag)

Tot de 14e !!!

Joyce Visser en Ad de Gruiter

PS:  in de landelijke advertentie voor de NK shoot-out van 2015 (zie rechts hiernaast) heeft de KNHB eigenlijk al aangegeven welke kousen ze verwachten dat de winnaars zullen dragen.........
Laten we er alles aan doen om dat waar te maken !!
            ----------------------- >

Bijlage: shoot out website 2018(1).pdf