Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Weer Forescate hockeyplaatjes bij Hoogvliet!

Met ingang van woensdag 21 maart kunnen we weer Forescate hockeyplaatjes en voetbalplaatjes van Voorschoten ’97  bij de boodschappen bij Hoogvliet supermarkt krijgen.

De actie start ‘s morgens al met uitgifte van plaatjes en zal doorlopen tot en met 1 mei.

Tussen 12.00 en 14.30 uur was er ook een extra tips & tricks hockeyclinic op het parkeerterrein achter de Supermarkt.   
Tijdens of voor of na het winkelen konden geïnteresseerden in een paar minuten oefenen (op een stuk kunstgras achter de winkel) een nieuw hockeytrucje of handigheidje aanleren onder begeleiding van de mannen van "Playfull Hockeyschool”. De leukste trucs worden gefilmd en zijn (via Youtube*) ook op televisieschermen in de winkel te zien.

Als prijzen waren daarbij ook setjes met hockeyplaatjes te winnen !

Hoogvliet zorgde gedurende de dag voor eten en drinken voor de deelnemers tijdens het oefenen!

In de afgelopen tijd is er heel veel werk verzet om een mooi gepersonaliseerd verzamelalbum te maken. Afgelopen week ontvingen MHC Forescate voorzitter Martijn Schoonhoven, de jeugdvoorzitter van Voorschoten ’97 Peter van Noort, en de plaatjesactiecoördinatoren van MHC Forescate (Ad de Gruiter, Theo van der Laan en Dennis Dofferhoff) een eerste exemplaar uit handen van Supermarktmanager Sjoerd de Meijer.

 

*  Zie voor de link de Forescatesite, of kopieer : https://www.youtube.com/watch?v=gR2kYaXR9As&list=PLFOtnO14hQ7qp8MNzktf3RmCGrFrn1_pd

 https://www.mhcforescate.nl/files/library/2018%20hoogvliet%20plaatjesactie%20poster%20%20kern.jpg

 

 

 
 

terug naar vorige scherm