Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
SportWays hockeykamp op Forescate
De beste voorbereiding voor het nieuwe seizoen! SportWays hockeykampen op Forescate!
Heb je een leuke zomervakantie? De SportWays dagkampen zijn in volle gang met heel veel hockey, fun en een lekker zonnetje! En natuurlijk staat ook het nieuwe seizoen alweer bijna voor de deur. Ben jij er al klaar voor? Bij ons op de club vindt van 20 t/m 22 augustus een super leuk SportWays hockeykamp plaats! Wil jij nieuwe skills leren? Samen met je nieuwe team enthousiast aan het jaar beginnen met een extra boost? Samen met Hoofdklasse Topper Fabienne Roosen (Laren Dames 1 en voormalig Jong Oranje) en Tom van Hooijdonk (Toptrainer en SCHC Heren 1) op het veld staan? Onder leiding van onze ervaren staff veel persoonlijke aandacht krijgen? Schrijf je nu in!

Wij hebben er zin in! Ben jij erbij? Zo zag het vorige kamp eruit!

Kids hockeykamp - 5 t/m 9 jaar
Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt 2 of 3 dagen lang op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytraining, staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse, speelt een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal leuke didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!

YoungStars TOP hockeykamp - 10 t/m 14 jaar
Ben jij klaar voor next level hockey? Ons TOP kamp is er voor de fanatieke YoungStars die 3 méér uit hun technieken willen halen. Je krijgt in kleinere groepen vernieuwende clinics die zijn ontwikkeld door onze toptrainers. Je gaat aan de slag met video-analyse op het veld, tactische sessies, je traint met keepers en oefent je zelf gekozen specialisme - zoals scoren, verdedigen, slepen of positionering. We spelen uiteraard ook een toernooi én er komt elke dag een Topper of gasttrainer langs. Wil jij veel uitdaging tijdens je kamp? Kies voor ons TOP programma!

Drijver Goalie hockeykamp - 8 t/m 14 jaar
Wil je leren vliegen en duiken? Tijdens dit dagkamp voor Goalies krijg jij 3 lang speciale clinics van de Drijver Goalie Academy en gecombineerde trainingen. Hierbij word je persoonlijk en intensief gecoacht. Tijdens het toernooi ben jij van onschatbare waarde in je team met je nieuwe goalieskills. Word de vrees van iedere tegenstander!

Voor alle informatie en inschrijven kun je je aanmelden via www.sportways.nl of klik hier om alle SportWays hockeykampen op onze club te bekijken.

Teamkorting!
Heb jij een team van 6 hockeyers waarmee je minimaal 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting * voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de namenlijst en het betreffende kamp naar [email protected] als je daarvoor in aanmerking wilt komen.
* Korting is niet te combineren met andere kortingen / acties. Alleen geldig in 2018. Klik hier voor onze voorwaarden.

SportWays hockeykampen op Forescate
 
Bijlage: 180808_Forescate.jpg
 

terug naar vorige scherm