Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Startwoord voorzitter
Beste Forescaters,
 
Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Zaterdag 8 september vinden de eerste wedstrijden plaats. 
Sommige teams zijn al wat langer met de voorbereidingen bezig, anderen komen net uit de zomerslaap.
 
De start van het seizoen heeft op sommige plaatsen een lastige start gehad door aanpassingen in de hockeyorganisatie. We zijn daarom ook erg blij met de recente komst van Daan van Koert als nieuwe HTZ Manager. Samen met de lijntrainers zal Daan de trainers van alle teams begeleiden om het komend jaar veel aandacht aan de hockey inhoudelijke zaken te geven. 
 
Met de veranderingen en het vertrek van verschillende trainers hebben Daan, de (lijn)trainers en alle vrijwilligers in de HTZ-organisatie de afgelopen weken ontzettend hard gewerkt om voor alle teams goede begeleiding te vinden. Hoewel we nog niet alles in kannen en kruiken hebben, rekent het bestuur op jullie begrip en waardering voor Daan en de hele hockeyorganisatie om dit op tijd klaar te krijgen. 
 
Zoals jullie op de website hebben kunnen lezen, is het hockeyseizoen helaas op persoonlijk vlak uitermate slecht begonnen. Het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van Emily Jewitt als gevolg van een verkeersongeluk deze zomer werpt een donkere schaduw over de seizoenstart. 
 
We wensen iedereen een sportief hockeyjaar toe.
 
     
Met vriendelijke groet,
        
Martijn Schoonhoven
Voorzitter MHC Forescate
 
 
 

terug naar vorige scherm