Update nieuwe shirts (6)

In de afgelopen weken zijn (een aantal) vervangende shirts geleverd. Tijd voor een update over de acties voor de komende tijd.

In overleg met Intersport hebben we inmiddels alle Forescate shirts naar de club overgebracht, bij Intersport zullen pas weer shirts beschikbaar zijn na de zomervakantie uit de nieuwe productielijn.

Voor ons als club hebben we een aantal omwisselactiviteiten gepland:

MEISJES/DAMES-shirts:
Alle MEISJES/dames shirts met "haaltjes” of met een te kleine halsopening/kraagje kunnen worden omgeruild op 2 dagen:

- Woensdag 12 juni 2019 van 17.00 tot 19.30 in de toegangshal van het clubhuis.
- Maandag  17 juni 2019 van 17.00 tot 19.30 in de toegangshal van het clubhuis.

Tegen inlevering van een verkeerd geproduceerd shirt, kan dan eenzelfde maat shirt worden opgehaald.

Voor diegene die een nieuw shirt in een ANDERE maat wensen als het huidige maat shirt, is er een "omruildag"
(alleen voor shirts die niet uit verpakking zijn geweest en alleen zolang de voorraad strekt !) op Woensdag 19 juni van 17.00 tot 19.00.
Omdat de huidige levering gebaseerd is op onze eigen bestellingen van het begin van het seizoen is het niet vanzelfsprekend dat er voor ieders wens shirts beschikbaar zijn.

JONGENS/HEREN-Shirts:
Van deze shirts hebben we slechts 4 stuks per maat ontvangen. We zullen diegenen die voor een eerste shirtuitgifte in aanmerking komen via een persoonlijke mail uitnodigen voor omwisseling op bovengenoemde data. De overige shirts zullen dan na de zomervakantie uit de nieuwe productielijn beschikbaar komen.

In de vakantieperiode zal Indian Maharadja uitgebreid vervolgonderzoek doen naar onze klachten en op basis van die onderzoeksresultaten de nieuwe productie gaan aansturen.

Na de zomervakantie verwachten we met een laatste omwisselingsactie de hele shirtprocedure echt afgerond te hebben en zal de verkoop gewoon via Intersport weer in de winkel gaan plaatsvinden.