Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Robbert Paul Aalbregt nieuwe trainer/coach H1
Met ingang van komend seizoen is Robbert Paul Aalbregt aangesteld als trainer/coach van Heren 1.

Het bijzondere is dat Robbert Paul en Forescate geen onbekende voor elkaar zijn. Toen hij 30 jaar geleden min of meer aan het begin van zijn trainer/coach carrière stond, gaf hij Forescate Dames 1 training. 
In de hoofdklasse heeft hij als trainer/coach gewerkt met de dames van Rotterdam, HGC en Amsterdam, waarmee hij landskampioen werd en de Europacup 2 won. Met Rotterdam Heren 1 promoveerde hij naar de hoofdklasse, speelden ze play-offs en won hij met het team brons in de Euro Hockey League. De afgelopen vier seizoenen was hij werkzaam bij Gooische als technisch manager jongens toplijn en coach van Heren 1.
Robbert Paul is docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school in Rotterdam, waar hij ook woonachtig is. Daarnaast geeft hij ook specialisme clinics en presentaties vanuit zijn eigen bedrijf.

Robbert Paul: "Ik kies voor Forescate omdat ik het een mooie uitdaging vind om op een ander niveau te werken met een gemotiveerde, enthousiaste groep. Het mens-zijn zal centraal staan in mijn werkwijze."

Wij zijn er van overtuigd dat de aanpak en ervaring van Robbert Paul goed aansluiten bij de wensen van het team en dat zij samen met de HTZ organisatie een impuls kunnen geven aan de Forescate manier van aandacht voor hockeyontwikkeling.
Het bestuur is verheugd dat Robbert Paul het Heren 1 team komt versterken en wensen hem veel plezier en succes toe.
 
 

terug naar vorige scherm