Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Corona Update 14 januari 2022: uitkomsten persconferentie

Op vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats. Het kabinet heeft hierin aangekondigd dat er diverse versoepelingen doorgevoerd worden. Deze versoepelingen hebben ook betrekking op de (hockey)sport.

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 zijn de volgende maatregelen nog van toepassing:

  • *  Competitiewedstrijden zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden binnen de club zijn wel toegestaan.
  • *  Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.
  • *  Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf. Daarnaast dienen sporters vanaf 18 jaar bij het betreden van de locatie te worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB).
  • *  Op buitensportlocaties geldt dat in de binnenruimtes, zoals het clubhuis, het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar. De horeca mag enkel open zijn voor afhalen. Andere faciliteiten zoals kleedkamers, toiletten en douches mogen ook open mits daar vooraf wordt gecontroleerd op het CTB.

Door deze maatregelen kan de zaalcompetitie nog niet worden hervat. Komende week volgt nader bericht over hoe wordt omgegaan met het vervolg van deze competitie.

 

Voor Forescate kunnen we nu ook weer meer activiteiten gaan opstarten, incl. trainingen voor onze 18+ leden, daarover volgt z.s.m.bericht hier via site en via persoonlijke trainingsschema’s in LISA. Houd de website daarom goed in de gaten.

 
 

terug naar vorige scherm