Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Zeer geslaagd lustrum weekend – MHC Forescate 60 jaar

 

We kijken met elkaar terug op een fantastisch Lustrum weekend bij Forescate.
Het weekend van 26 en 27 augustus stond in het teken van het Lustrum Festival, waarbij het complex volledig was omgebouwd tot een festival terrein. Met meer dan 1.000 bezoekers heeft het onze verwachtingen overtroffen!

 

Op vrijdag was er een zeer geslaagd Sevens toernooi voor senioren, veteranen en trimmers. Alle niveaus en leeftijden speelden met en tegen elkaar. De eerste foodtrucks stonden al klaar, het was druk aan de bar en er was veel gezelligheid op de patio.

 

Zaterdag begon met een clinic voor de E en F-jeugd, gevolgd door mooie prijzen bij het Rad van Fortuin - mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van Voorschoten. Na deze aftrap waren er 60 seconds challenges voor de A t/m D jeugd en aansluitend twee wedstrijden van oud dames en heren 1. Langs de kant hadden zich massaal (oud)leden, ouders van (oud)leden en andere betrokkenen van de club verzameld. Het is lang geleden dat er zoveel club historie bijeen kwam.

 

Vanaf 16.00 uur ging het Forescate Festival van start met activiteiten voor alle leeftijden. Veld 3 lag vol met springkussens en de ballonartieste heeft drie uur lang haar best gedaan om alle kinderen te voorzien van een ballonnenkunstwerk. Zowel jong als oud vermaakte zich in de silent disco of de karaoke caravan. ‘Moments’ schepte ijsjes, de croupier gaf een draai aan de roulette tafel en de ouderwetse snoepkraam was zo goed als uitverkocht. Binnen werd de hele middag Forescate merchandising verkocht, er waren vier verschillende barren en bij het foodcourt werd lekker gegeten en bijgepraat.

 

Op de patio vermaakte de DJ het publiek samen met ‘de Klittenband’ en dweilorkest ‘Redelijk Onverantwoord’. Met elkaar zorgde ze ervoor dat het voor iedereen een feestje was, waar we nog lang van zullen nagenieten.

 

"Forescate maak je samen", dat hebben we afgelopen weekend weer gemerkt. Dit weekend was niet mogelijk zonder al de extra vrijwilligers die hebben geholpen met op- en afbouwen, barbemanning, verkoop van munten en merchandising, bewaken van de in- en uitgang en de vele teams die waren ingedeeld om een onderdeel te bemannen of te begeleiden. Heel veel dank voor jullie hulp en inzet!! Een extra compliment voor het barpersoneel dat afgelopen weekend hard heeft gewerkt om iedereen van een drankje te voorzien!

 

We zijn ontzettend trots op wat we met elkaar hebben neergezet en dat er met zoveel enthousiasme door jong en oud is mee gefeest. Dit grootse Lustrum Festival smaakt naar meer. Gedurende het lustrum jaar zullen er nog diverse feestelijke en gezellige activiteiten georganiseerd gaan worden. Bedankt voor jullie komst.
"Forescate maak je samen sterk!"

 

Om nog even te kunnen na genieten, is via de link in het plaatje bovenaan dit bericht de aftermovie te zien ! 

 

Tot over 5 jaar!

Namens de lustrumcommissie

 
 

terug naar vorige scherm