PUBquiz+
Datum: vr 17   20:00 - 23:45
Locatie: Clubhuis
Memo: Reserveer alvast 17 februari in jullie agenda, want die avond organiseren wij een oergezellige PUBQUIZ + met o.a. DJ, pitchers en lekkere borrelhapjes. Inloop is vanaf 19:30u en om 20:00u wordt er gestart.   Jullie kunnen je hiervoor aanmelden als team van vijf tot zeven personen of als individu, dan word je toegevoegd aan een team. Elk team krijgt een eigen tafel met gratis happen. Kosten €30,00 per team (5-7 pers.) of €5,00 als individu.
Graag vóór 11 februari a.s. per mail opgeven via [email protected] onder vermelding van naam teamleider, teamnaam en aantal personen. Je krijgt dan ter bevestiging een e-mail toegestuurd met QR-code om te betalen.   Wij kunnen in het clubhuis twintig tafels kwijt, dus wees er snel bij! Het team die op 17 febr. als eerste compleet aanwezig is, mag plaatsnemen aan de VIP tafel!
Tot snel! Lustrumcommissie

Hele agenda