corona
Corona-Maatregelen

Forescate werkt hard aan het voortzetten van ons hockey seizoen in deze lastige periode van COVID-19.
Uitgangspunt daarbij is dat we kunnen BLIJVEN HOCKEYEN: trainingen én wedstrijden voor jong en oud.
Het liefst combineren we dat met de gezelligheid die bij hockey hoort. Alleen het corona-virus is nog lang niet weg en alleen samen kunnen we een veilige hockeyomgeving maken. We hebben hiervoor maatregelen uitgewerkt die nodig zijn voor een veilige en ordelijke sportbeleving voor iedereen.

Op de site zijn een aantal artikelen daarover te vinden.

Bijvoorbeeld:        Update 30 september   KLIK HIER voor link.

en:               Maatregelen hockeyseizoen 2020-2021   KLIK HIER voor link

Om goed zicht te houden op de aantallen (volwassen) bezoekers, gebruiken we een registratie-formulier waarop de begeleiders (coaches, managers, aangewezen ouders, etc.) vermeld worden. Dit dient bij binnenkomst op het complex (door de teambegeleiding) te worden ingeleverd/ingevuld bij de wedstrijdtafel (KLIK HIER).

Teams dienen zelf te regelen welke begeleiders er mee gaan/komen kijken. Voorkom een wachtrij bij de wedstrijd tafel en vul het formulier thuis al in. Bezoekers die niet op het formulier staan, worden niet toegelaten.

Veld betreden en verlaten

• Om contact te vermijden zijn er voor het betreden en het verlaten van de velden routes uit gezet. Hou je aan die route, ook al moet je even omlopen.
  • Verlaat na afloop van de wedstrijd of training zo snel mogelijk het veld zodat de opvolgende teams het veld kunnen betreden.
  • Senioren moeten er op letten tijdens de pauze/rust ook voldoende afstand (1,5 m) tot elkaar te houden.
  • Teams kunnen pas het veld betreden totdat de andere teams het veld hebben verlaten.