zat 25 nov - zon 26 nov - zat 2 dec - zon 3 dec - zat 9 dec - zon 10 dec - zat 16 dec - zon 17 dec

19 november | Senioren

Dames 1 20356  Dopie D1       0 uit -   info

Dames A 14338  Rijswijksche Hockey Club DA       4 Veld 1 RIO  info
Dames B 18340  HV Westland DA       7 Veld 2 Tokyo  info

Dames II 14659  H.C. Derby D2       6 uit -   info
Dames III 15201  Groen-Geel D7       1 Veld 1 RIO  info
Arbitrage: Veteranen B
Dames IV 15344  LOHC D5       0 uit -   info
Dames V 16968  HGC DJ1       3 uit -   info
Dames VI (Dj2) 17002  HGC DJ2       16 Veld 2 Tokyo  info
Arbitrage: Dames A

Heren 1 14308  MHV Maarssen H1       1 uit -   info
Heren II 12710  D.H.C. Hudito H5       4 uit -   info
Heren III 14498  HC Schiedam HJ6       3 uit -   info

Veteranen A 14359  MHC de Kikkers HA       2 uit -   info
Veteranen B 17726  HV Bleiswijk HB       2 Veld 1 RIO  info
Arbitrage: Dames III

19 november | Overig

Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       12:30 Veld 1 RIO  info
Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 Veld 2 Tokyo  info