zon 16 jun - zon 23 jun - zon 7 jul

2 juni | Senioren

Dames 1 8887  HC De IJssel D1       1 uit -   info

Dames A 12061  hdm DC       2 uit -   info
Dames B 17552  Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs DC       0 2 Polytan Tokyo  info

Dames II 15752  HV Victoria D4       3 uit -   info
   D3 fluiten
Dames III 15808  Groen-Geel D4       2 1 Polytan Rio  info
Arbitrage: Heren III
Dames IV 15762  L.S.C. ALECTO D5       1 uit -   info
Dames V 51725  LOHC DJ8       1 uit -   info

Heren 1 7641  Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs H1       3 uit -   info
Heren II 13934  Ring Pass Delft H4       4 3 Polytan London  info
Arbitrage: Veteranen A
Heren III 51371  Leidse Hockey Club Roomburg HJ1       1 2 Polytan Tokyo  info
Arbitrage: Dames III

Veteranen A 10684  HC Bloemendaal HE       0 1 Polytan Rio  info
Arbitrage: Heren II
Veteranen B 17226  HV Bleiswijk HB       4 1 Polytan Rio  info

2 juni | Overig

Reservering 1,5 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Trimhockeywedstrijd       14:30 3 Polytan London  info
Reservering 1,5 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering Trimhockeywedstrijd       16:00 3 Polytan London  info
Sproei-Pauze  !Reservering       10:45 1 Polytan Rio  info
Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       12:45 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       14:45 1 Polytan Rio  info