zat 22 feb - zon 23 feb - zat 29 feb - zon 1 mrt - zat 7 mrt - zon 8 mrt - zat 14 mrt - zon 15 mrt

19 april | Senioren

Dames 1 6986  Leidse Hockey Club Roomburg D1       n.n.b uit -   info
Dames 2 15116  VMHC Pollux D2       n.n.b   info
Dames 3 15074  Ring Pass Delft D7       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Dames 4 15115  R.G.H.C. Tempo '34 D2       n.n.b   info
Dames 5 (Dj1) 51102  Klein Zwitserland DJ2       n.n.b   info

Dames A 7030  MHC Bennebroek DA       n.n.b   info
Dames B 18261  HV Victoria DE       n.n.b   info

Heren 1 7121  HC Etten-Leur H1       n.n.b   info
Heren 2 12034  HV Victoria H9       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Heren 3 50358  HV Westland HJ1       n.n.b   info

Veteranen A 17030  Klein Zwitserland HC       n.n.b uit -   info
Veteranen B 17039  Berkel Rodenrijs HB       n.n.b   info

19 april | Overig

19 april | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3