Spreekuur Fysiotherapie

Het tweewekelijkse spreekuur op de maandagavond is komen te vervallen. Binnen de lichtstralen van Veld 1 is er een nieuwe mogelijkheid voor leden van MHC Forescate.

Het team van Paulides + Partners Fysiotherapie zijn Bart-Jan Klop, Erik v.d. Pot, Arjen v.d. Paverd en Martijn Anker. Het sport fysiotherapeutisch team van Paulides + Partners Fysiotherapie heeft de nodige ervaring op gebied van sportrevalidatie zowel in de topsport als in de amateursport. Naast het behandelen van blessures de trainingszaal, bieden zij de mogelijkheid om blessures te beoordelen middels een gratis inloopspreekuur op de praktijk op de Van Beethovenlaan 69B.

Paulides + Partners Fysiotherapie biedt:

·         snelle afspraken bij blessures om te beoordelen en te behandelen;

·         gratis inloopspreekuur op vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur.

Contact afspraken (ook voor de spreekuren) lopen via ons secretariaat, bereikbaar van ma t/m vrij.:

·         email: [email protected]

·         tel: 071- 5617335