Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuw Forescateshirt inventarisatie

Beste Leden,

 

Als het goed is heeft op dit moment bijna iedereen die daar de voucher voor heeft ontvangen een nieuw Forescate shirt van Indian Maharadja.

Helaas is de kwaliteit niet bij alle shirts zoals we gehoopt hadden.

Door een productiefout is het kraagje bij veel meisjesshirts niet op de Europese maten gemaakt, zodat de kraagjes niet of heel moeilijk over het hoofd passen.
De meisjesshirts zullen door de leverancier worden vervangen conform de eerdere bestelling en zullen binnenkort kunnen worden omgeruild.

Daarnaast zijn er een aantal shirts uit een bepaalde rol stof gemaakt waardoor er bij die shirts "haaltjes” in het shirt ontstaan zodra deze gedragen worden. 
De leverancier is ook hier bezig met een oplossing. Maar omdat nooit exact te achterhalen is welke shirtmaten en welke aantallen uit een specifieke rol stof geproduceerd zijn moeten we een inschatting maken. Omdat we zoveel mogelijk willen voorkomen dat er straks verkeerde aantallen of maten beschikbaar zullen zijn voor vervanging , willen we inventariseren wie een shirt met ‘haaltjes’ heeft. 

Heb je een shirt met ‘haaltjes’? Dan graag zo snel mogelijk een reply op deze mail (of een mailtje naar [email protected]) met je naam en maat van het shirt en of het een Dames/Heren/Jongens of Meisjes-shirt betreft. 

Het kan zijn dat het shirt nog niet is gedragen, dan graag bijvoorbeeld een keer in trainen. Een keer dragen blijkt in praktijk genoeg om te zien of er wel of geen "haaltjes” ontstaan.


 Hartelijke groet,

 


Ad de Gruiter
Verenigingsmanager MHC Forescate


 
 

terug naar vorige scherm