Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
MD2 Zaalkampioen!
Zondag 16 februari zijn de meiden D2, met 2 mooie overwinningen op Kieviten en HGC, zaalkampioen geworden!

Hoewel we wisten dat de meiden qua hockeyvaardigheden en teamspirit alles in huis hadden om het kampioenschap veilig te stellen, waren we vooraf toch wat gespannen. De week ervoor had storm Ciara de competitie immers op zijn kop gezet: alle wedstrijden waren geannuleerd waardoor we geen kans hadden om op dat moment het kampioenschap al veilig te stellen. Gelukkig viel storm Dennis mee, en kon er gewoon gespeeld worden. 

We begonnen de wedstrijd tegen Kieviten (de nummer 3) sterk: we bouwden goed op, de verdediging stond als een huis en voorin wisten we veel kansen te creëren. En als er dan eens een bal doorheen schoot of we een corner tegen kregen, dan hadden we altijd nog Isis als geweldige keep! Ze wist ook deze wedstrijd weer haar doel schoon te houden, waardoor er na 35 minuten 3-0 op het scorebord stond. Een mooi begin!

In de wedstrijd tegen HGC lieten de meiden vervolgens zien waarom ze de dik verdiende kampioen zijn geworden. Met vroeg druk zetten en de ene na de andere aanval stond er uiteindelijk een score van 7-1 op het bord. Met deze 2 klinkende overwinningen kwamen we in puntenaantal gelijk met Ring Pass Delft, maar hadden we een beter doelsaldo en ook nog eens 2 wedstrijden minder gespeeld. De terechte kampioen dus!! 

Maar waar wij als coaches het meest trots op zijn, is om te zien hoe de meiden 
er samen voor gaan. De teamspirit is echt super, dat heeft voor een heel belangrijk deel bijgedragen aan deze titel.

Gefeliciteerd Isabel, Norah, Isis, Eline, Noortje, Jolie, Lisanne, Vinoodh, Belle, Aimee, Femke, Sophie en Vosse!
En dank aan de geweldige trainers Joris en Saskia!

Ruben Brouwer en Serge Urlings

 
 

terug naar vorige scherm