Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trainingsschema ingaande 31 maart
In de persconferentie hebben we kunnen horen dat vanaf volgende week woensdag 31 maart de avondklok van 21.00 uur naar 22.00 uur gaat. Dat is goed nieuws!

Voor het trainingsschema betekent dit dat we weer ruimte krijgen op de velden door de week en dat teams weer kunnen trainen op hun reguliere trainingsdag. Dit schema is ook in de app en op de site zichtbaar.
Om dit mogelijk te maken was het nodig om alle trainingen direct op elkaar te laten aansluiten. Dat betekent dus dat een training eindigt en de volgende begint. Hierdoor komen teams elkaar bij het veld tegen. Het is wel belangrijk om op tijd met de training te stoppen en dan meteen het veld te verlaten zodat het volgende team niet lang hoeft te wachten met het betreden van het veld. Wacht dus met het betreden van het veld even tot het vorige team vertrekt. Als we ons niet netjes aan de regels houden moet het schema anders opgesteld worden en dat betekent weer schuiven naar een niet reguliere trainingsdag. We gaan er vanuit dat dit niet nodig zal zijn. 

In de bijlage onderaan dit bericht is het trainingsschema te vinden (meest actuele schema altijd op de site).  De regels die gelden voor het trainen in groepjes van 4 (voor spelers ouder dan 27 jaar) op 1,5 meter zijn te lezen door HIER te klikken. Lees deze informatie aub nog eens goed door.

Omdat het met dit volle schema weer drukker wordt op de club is het belangrijk dat we ons allemaal aan de geldende Corona maatregelen houden. Kijk op de site nog eens goed naar de Forescate Coronaregels en volg zonder uitzondering de voorgeschreven routes van en naar de velden. Kom bijvoorbeeld niet te vroeg en verlaat na de training meteen het veld en blijf niet rond het complex hangen. Het clubhuis blijft gesloten en is (met mondkapje) alleen toegankelijk voor noodzakelijk bezoek. 
Bijlage: Trainingssschemavanaf31maart.pdf
 

terug naar vorige scherm