Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaal trainingsschema
Beste Forescater, 

Bij deze ontvang je het trainingsschema voor de zaalperiode. Deze loopt van maandag 20 november (!) tot en met vrijdag 09 februari. Omdat we as. maandag al beginnen met dit trainingsschema maar de bond nog niet het wedstrijdschema heeft gedeeld, hebben we ons idee om het trainingsschema af te stemmen op het wedstrijdschema helaas moeten laten varen. We hebben ons best gedaan om toch tijdig een sluitende indeling te maken met de informatie die we hebben. Uitgangspunt bij het indelen is dat (vanaf de week van 27 november) ieder team per week óf een keer in de zaal óf een keer op het veld traint. Daarbij is er voor het team op dat moment een passende trainer op de locatie beschikbaar. Het trainingsschema staat vast; het enige dat kan wijzigen is dat jullie team in overleg een aanvullende veldtraining organiseert om tot twee trainingsmomenten te komen. 

Dit complexe trainingsschema in LISA zetten is bijzonder bewerkelijk daarom wordt het schema op een andere wijze met je gedeeld. Je krijgt het via whatsapp en het is altijd in te zien op de forescatesite. Hou elkaar scherp met de tijd en plaats van de training. 

Voor trainingen in de zaal van de British School heb je hockeymaterialen nodig voor zaalhockey: dus zaalstick, zaalschoenen en een handschoen met dichte vingers (en natuurlijk je bitje, etc.). De keepers hebben klompen aan met de speciale, en inmiddels uitgereikte, zaalriempjes. Er zijn zaalballen voor de training aanwezig (en die moeten daar ook blijven). Voor trainingen op het (balken)veld gebruik je natuurlijk de normale trainingskleding (denk ook aan thermokleding bij temperaturen onder 12° C.) 

We hopen dat je zult genieten van deze zaalhockeyperiode. Wij zijn erg blij dat we dit jaar alle jeugdspelers training in de zaal kunnen aanbieden. Via de manager of coach heb je inmiddels de documenten ABCD Zaalhockey informatie en Huisregels gymzaal British School ontvangen. Mocht je vragen hebben, stel ze dan aan je coach of manager; zij hebben meer informatie of weten waar ze die kunnen krijgen. 

Het kan zijn dat er wijzigingen in schema komen, mocht dat het geval zijn dan wordt dat uiteraard gecommuniceerd met de betreffende team(s). 

Teams die komende week al de zaal in gaan zullen via de coach horen welke training komt te vervallen op het veld. LET OP dat is dus alleen voor komende week 20:11 t/m 24:11

Op een mooie zaalperiode!
 
Bijlage: Voorlopigtrainingsschemazaalenveld20232024.xlsx
 

terug naar vorige scherm