Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
MHC Forescate zet clubloten verkopers in het zonnetje Opbrengst Grote Clubactie: €12.650, -

Op vrijdag 8 maart en vrijdag 15 maart werd er voor de clubloten verkopers onder 8, 9, 10 en 12 jaar een feestavond georganiseerd omdat zij met elkaar voor de vereniging €12.650,- hebben opgehaald! Nooit eerder is de opbrengst zo hoog geweest.

De club bedankte onze jongste jeugd hiervoor op deze manier. Met deze opbrengst investeert de club in het opleiden van 13 gemotiveerde jeugdtrainers aan de door het IOC erkende HTZ opleiding.

 

Een gezellige drukte was het op de twee vrijdagavonden in het clubhuis van MHC Forescate tussen 18.00 en 20.00h. Voor ieder team stond er een teamtafel klaar. Er was friet van de frietkar, een broodje knak, onze eigen DJ Jelle en een prijzenrad voor de jongste jeugd. De muziekbingo voor O10 en O12 zorgden voor een super sfeer.

 

Natuurlijk werden ook de topverkopers Mick de Kraa, Puck Cuperus, Ryan Farsi, Fleur van der Zee, Ebbe Arends en Sam Lipsch extra in het zonnetje gezet en ontvingen zij een mooie prijs. De twee best verkopende teams JO12-1 en MO12-2 ontvingen van de spelers van Heren 1 en Dames 1 een hele bijzondere prijs. Zij zullen binnenkort 1 week training krijgen van de spelers van Heren 1 en Dames 1 en zullen bij de wedstrijd van deze teams de coach helpen bij het coachen. De spelers van de jeugdteams vonden het helemaal geweldig, maar konden geen keuze maken wie van de dames of heren speelsters de training moesten gaan geven. Unaniem riepen ze: we willen jullie allemaal!

 

Beide avonden werden met een disco afgesloten. Om 20.00 uur ging iedereen weer huiswaarts want er moest de volgende ochtend door de meeste teams weer vroeg gehockeyd worden. Volgend jaar weer zo’n feestje? Dat zal vast en zeker gebeuren want ook volgend jaar hebben de kinderen toegezegd weer heel veel loten te willen verkopen bij de Grote Clubactie.

 
 

terug naar vorige scherm