zaterdag 27 november 2021

Tijd T/U Team Tegen team
12:50 Thuis Meisjes A6 (BSN) HC Pijnacker MA4
Senioren
Senioren zijn leden van 18 jaar en ouder. In de seniorenteams spelen leden tot 35 jaar en in de veteranenteams spelen de leden van 35 jaar en ouder. Om de stap van A jeugd naar senioren te verkleinen is er de "jong senioren" competitie voor leden tussen de 18 en 23 jaar.

De eerste dames- en heren-senioren-/veteranenteams worden op sterkte ingedeeld. De competitiewedstrijden voor deze teams worden gespeeld op zondag (behalve de 'dinsdagveterinnen'). Afhankelijk van de ambitie krijgen teams één of twee keer per week trainingstijd aangeboden.

Elk team heeft naast trainingstijd ook recht op deugdelijk keepermateriaal en een tas met voldoende wedstrijdballen (de materiaalcommissie kan worden aangesproken op de deugdelijkheid van de materialen).

De senioren- en veteranenteams in onze club zijn in belangrijke mate zelfsturend en ontplooien zoveel mogelijk zelf initiatieven. Een coach is niet per definitie aanwezig; de teams regelen hun zaken zelf (rijders, bierpot, wisselbeleid, invallers en veelal ook scheidsrechters).