Trimhockey
Trimhockey is een meer vrijblijvende vorm van hockey voor senioren (30-plussers). Je speelt geen competitie in de reguliere KNHB-competitie. Het biedt de gelegenheid kennis te maken met de hockeysport of de eigen vaardigheden te vergroten. De training bestaat in principe uit een gedeelte basistechnieken en spelsituaties, gevolgd door een onderling partijtje. Het tenue is 'sportief' met scheenbeschermers en gebitsbeschermingen ('bitjes') voor de veiligheid bij de onderlinge partijtjes.

Na afloop van de training is er de gezellige 'derde helft', onder het genot van een kop koffie of een drankje. Op een ontspannen manier toch actief bezig zijn met hockey en onze club, gecombineerd met gezelligheid, staat voorop bij trimhockey!

Geïnteresseerden kunnen tweemaal vrijblijvend deelnemen aan een training om te zien of zij zich willen aansluiten bij een van de groepen.

Op dit moment zijn er vijf trimgroepen bij Forescate:

Maandagochtend Dames veld 1: 9.00 uur-10.15 uur
De groep krijgt training van Guus Maris en zij is tevens coördinator van de maandagochtend groep. Trimhockey op maandagochtend is een vrijblijvende vorm van hockey waarbij je geen competitie speelt in een reguliere KNHB- of trimcompetitie.

Dinsdagavond Dames veld 3: 20.30 uur-22.00 uur
De groep krijgt training van Esmeralda Immink. Esmeralda is tevens coördinator van de dinsdagavondgroep. Trimhockey op dinsdagavond is een vrijblijvende vorm van hockey waarbij je geen competitie speelt in een reguliere KNHB- of trimcompetitie.

Woensdagochtend Dames veld 1: 9.00 uur-10.00 uur
De groep krijgt training van Guus Maris en zij is tevens de coördinator van de woensdagochtend groep. Trimhockey op woensdagochtend is een vrijblijvende vorm van hockey waarbij je geen competitie speelt in een reguliere KNHB- of trimcompetitie.

Woensdagavond Heren groep 1,   veld 4: 20.30 uur-22.00 uur
Deze groep van trimhockeyers voor gevorderden krijgt training van Koen Ramakers. De coördinator van de woensdagavondgroep is Ewout Schriever. De groep kan rekenen op een grote belangstelling en aanwezigheid. Momenteel bestaat zij uit circa 50 leden en is er beperkt ruimte voor nieuwe deelnemers. Heb je belangstelling om mee te doen: [email protected]

Woensdagavond Heren groep 2,   veld 3: 20.00 uur-21.30 uur
Deze groep van trimhockeyers is vooral voor de nog minder ervaren hockeyers en krijgt training van Leo Ancher. Leo is tevens coördinator van deze woensdagavond groep.

Trimhockey op woensdagavond is een vrijblijvende vorm van hockey, waarbij je geen competitie speelt in een reguliere KNHB- of trimhockeycompetitie en is speciaal bedoeld voor heren die voor het eerst kennis willen maken met trimhockey en de basisbeginselen van hockey willen aanleren, of zij die in een ver verleden gehockeyd hebben en de basisbeginselen weer willen oppakken.
Heb je belangstelling om met deze groep mee te doen ?  : mail dan even naar [email protected]

Trimhockey bij Forescate proberen? Ben je op zoek naar een mogelijkheid om sportief te hockeyen zonder verplichtingen, of mocht je iemand kennen die trimhockey overweegt: je kunt vrijblijvend twee keer meetrainen. Wil je daarna blijven trimhockeyen dan dien je lid te worden, zie ons aanmeldformulier.

Tot ziens op de velden!