zaterdag 1 juni 2019
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit JF1 Hockey Club Rotterdam JF2

zon 26 mei - zat 1 jun - zon 2 jun - zat 8 jun - zon 9 jun - zat 15 jun - zon 16 jun

20 oktober | Junioren ABCDEF

JF1  MHC Forescate JF3       n.n.b   info
JF3  MHC Forescate JF1       09:00   info

Jongens 8E1  V.M.H.C. CARTOUCHE JE2       09:00 uit -   info
drieluik met LOHC JE1 Locatie: Cartouche

20 oktober | Overig

Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !