zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Meisjes D5 HV Spijkenisse MD3

zat 20 okt - zon 21 okt - zat 27 okt - zon 28 okt - zat 3 nov - zon 4 nov - zat 10 nov - zon 11 nov

20 oktober | Junioren ABCDEF

JF1  MHC Forescate JF3       09:00 3 Polytan London  info
JF3  MHC Forescate JF1       09:00   info

Jongens 8E1  V.M.H.C. CARTOUCHE JE2       09:00 uit -   info
drieluik met LOHC JE1 Locatie: Cartouche

20 oktober | Overig

Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !