zat 11 apr - zon 12 apr - zat 18 apr - zon 19 apr - zat 25 apr - zon 26 apr - zat 2 mei - zon 3 mei

28 maart | Overig

Sproei-Pauze  !Reservering       13:45 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       15:05 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       15:35 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       10:05 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       11:40 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       08:15 2 Polytan Tokyo  info
Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       08:00 1 Polytan Rio  info
Sproeien normaal Prog. starten uiterlijk op hier genoemde tijd maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       11:55 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       17:25 1 Polytan Rio  info