11 juli | Overig
Team Wed.Nr. Tegen  Reistijd Verz Spel U/T   Locatie

SPROEIpauze      !Oefenwedstrijd

10:30  thuis  1 Polytan Rio
Sproeien Normaal Prog.starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !

12:00  thuis  2 Polytan Tokyo
Sproeien starten direct na afloop voorgaande wedstrijd, maar uiterlijk op hier genoemde tijd. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !

12:15  thuis  1 Polytan Rio

13:45  thuis  2 Polytan Tokyo

14:30  thuis  1 Polytan Rio

16:10  thuis  2 Polytan Tokyo

16:30  thuis  1 Polytan Rio

08:30  thuis  2 Polytan Tokyo
Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !

08:45  thuis  1 Polytan Rio
Sproeien Normaal Prog. tijdig starten maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !