AUGUSTUS
Datum: vr 26   17:30 - 00:00
Locatie: Clubhuis,Veld 1,Veld 2,Veld 3,Veld 4
Memo:
Het Lustrum Sevenstoernooi op vrijdagavond 26 augustus 2022.
Dit vrolijke en gezellige toernooi is bestemd voor alle Senioren-, Veteranen- en Trimhockeyers (SVT) van Forescate. Uitzondering vormen Heren 1 en Dames 1, want die spelen die zaterdag hun wedstrijd.

Inloop met happy hour is vanaf 17:30 uur. De foodtrucks zorgen voor mjammie maaltijden. De eerste wedstrijdronde van 20 minuten begint om 19:00 uur. De finaleronde is om 22:30 uur.
Neem naast je blauwe Forescate-shirt ook nog een rood shirt én een wit shirt mee.

Inschrijven vóór 16 augustus 2022 via LISA, zie sitebericht over dit evenement of kijk onder evenementen in de LISA app.

De toernooiorganisatie,
Moniek, Patrick, Koen en Herman

Forescate Lustrum Festival
Datum: za 27   11:00 - 23:45
Locatie: Veld 1,Veld 2,Veld 3,Clubhuis
Memo: Forescate 60 jaar!
2022 is een bijzonder jaar voor MHC Forescate. Op 1 juli bestaat de club 60 jaar! De voorbereidingen zijn in volle gang om dit 60-jarig jubileum met elkaar te kunnen vieren.    Zaterdag 27 augustus 2022 staat helemaal in het teken van het jubileum. Op deze dag vindt het Forescate festival plaats voor alle leden, oud-leden, familieleden en betrokkenen.  Het festival start om 11.00 uur tot laat in de avond en er wordt flink uitgepakt; vermaak, eten, drinken, muziek, band en nog veel meer. Voor ieder wat wils en voor jong tot oud!   Zet deze datum alvast in je agenda, dit legendarische evenement mag je niet missen!!