FEBRUARI
Bijeenkomst nieuwe clubscheidsrechters
Datum: ma 26   19:30 - 21:30
Memo: Beste CS-ers ofwel Clubscheidsrechter,
Je hebt officieel je KNHB CS kaart gehaald, fantastisch!
Hoe alles werkt en wat jij kan verwachten de eerste keer dat je gaat fluiten gaan we uitleggen en je bij helpen.
Op maandag 26 februari is er een bijeenkomst voor alle nieuwe scheidsrechters. Mis deze uitleg niet, dan is die eerste keer fluiten hopelijk minder spannend.
Jij kan kiezen bij welke sessie je komt: vroeg of laat.
Maandag 26 februari:
19:30 - 20:30 Nieuwe clubscheidsrechters (CS) info-avond
20:45 - 21:30 Nieuwe clubscheidsrechters (CS) info-avond
Hopelijk tot de 26ste!
Met sportieve groet, De scheidsrechterscommissie
MAART
Pubquiz !!
Datum: vr 1   19:30 - 00:00
Locatie: Clubhuis,Laptop/beameropstelling !
Memo: este SVT’ers (senioren, veteranen & trimmers) en (jeugd)ouders,

Reserveer alvast 1 maart in jullie agenda! Na het enorme succes van vorig jaar organiseren we op vrijdag 1 maart 2024 wederom een Pubquiz met o.a. een DJ, pitchers en lekkere borrelhapjes. Inloop is vanaf 19:30u en om 20:00u wordt er gestart.

Jullie kunnen je hiervoor aanmelden als team van vijf tot zeven personen of als individu, dan word je toegevoegd aan een team. Elk team krijgt een eigen tafel met gratis happen. Kosten €40,00 per team (5-7 pers.) of €7,50 als individu.

Graag vóór 23 februari a.s. per mail opgeven via [email protected] onder vermelding van teamnaam, naam teamleider en aantal personen. Je krijgt dan ter bevestiging een e-mail toegestuurd met QR-code om te betalen.

Wij kunnen in het clubhuis twintig tafels kwijt, dus wees er snel bij.
Tijdens deze avond zal er ook weer een VIP-tafel zijn!

Tot snel!
De evenementen commissie
The Dansant en Sponsorborrel
Datum: zo 3   15:30 - 20:00
Memo:
Grote Clubactie avond O8 & O9
Datum: vr 8   18:15 - 19:45
Locatie: Clubhuis
Memo: Met de Grote Club actie is het totaal bedrag van €12.652,80 opgehaald. Nog nooit eerder is er zoveel geld opgehaald! super goed gedaan en daarom organiseren we voor jullie twee gezellige club eetavonden met eten, muziek en de prijsuitreiking voor de beste verkopers en ontvangen de snelle verkopers de Intersportbon van €10,-.
Grote Clubactie avond O10 & O12
Datum: vr 15   18:15 - 19:45